About

Who am i?

A communication student targaryen muggle with an enormous passion in politics, social issues, and k-pop girl groups. Also a self-proclaimed old-soul with a weird taste of music.

I’m also interested on movies. Including film-making and watching the movie itself. From the first paragraph, you already know what my favorite series already, don’t you?

Another thing you should know is this site will be bilingual. I’m just gonna mix it between Bahasa Indonesia and English inside my post. So IF there is any foreigners who read my blog, i offer you my apologize in advance.

What’s this site about?

Well, the only reason this blog exist is because i love judging, reading, and writing at the same time. If i play my card right, this blog will contain writings about writing. Could be book, or any story, article, news, whatever. But yeah, because its my blog, anything could be on it. Politics, any social issues that is trending on the society, k-pop issues(?), my personal experience. You name it, cause anything could be on this site. lol

NOTICE!

Karena isi websitenya kebanyakan review, semua review-review gue disini bukan bersifat kritik tanpa alasan. Gue gak pengen kalian penulis kalau baca kritik gue di review terus mikir gini “Lu bisanya kritik doang, coba lu buat deh kalo gampang”, nahloh, kacau jadinya. Jadi maksud gue kritik itukan supaya kalian bisa mengembangkan lagi bakat kalian dengan memperbaiki nya gitu. Hehe Semua review disini itu murni pendapat pribadi gue, kalo emang buku itu menurut gue bagus, ya gue buat bagus, kalo emang gak, ya gue buat gak bagus. Jadi harap maklum yah!

Rating setiap review gue itu adalah 1 sampai 5, mulai dari 1 yang paling jelek, sampai 5 yang paling bagus. Gue emang cuma reviewer amatiran sih, tapi kali aja ada yang nawarin buku gitu, bisa contact gue kok, gue open buat kalian para penulis (Oh yes pls send me a free book, i’m desperate) Hehe Genre buku yang gue review itu biasanya thriller dan horror, but sometimes, gue juga bakal review buku-buku comedy dan romance. Tergantung mood. Oh iya, kadang-kadang gue nyebut buku itu novel dan nyebut novel itu buku, tergantung tangan gue yang ngetik lah ya. Tolong dimaklumi juga. hehe